Kunstner Kirsten-Marie Hedeland

Kunstnerne siger...

 Kunstnerne siger…

Reference fra kunstnere.

”Tak for de smukke ord” (Kunstner Ania Rosenvinge Poulsen, 2011)

 

¤¤¤

”Hold da op det var godt nok en speciel og fed oplevelse at læse en tekst om sin kunst. Jeg er vildt imponeret over din måde at skrive på og den måde du indfanger essensen af mine malerier. Jeg er rigtig stolt af din anmeldelse.” (Kunstner Jeanette Marie Kjeldsen, 2011)

 

¤¤¤

”Jeg er meget tilfreds! Jeg synes den er rigtig fin og glad for du inddrager mine rejser...” (kunstner Kirsten K. Kester, 2011)

 ¤¤¤

"Det ser rigtig godt ud. Tak for de pæne ord. Den er godkendt” (Kunstner Lone Thomsen, 2011)

 

¤¤¤

”1000 tak! Det er en rigtig fin tekst - som jeg synes rammer mig godt - sådan som jeg har det med mine billeder :-) Så det kan vist ikke være bedre, og jeg er meget tilfreds.” (kunstner Malene Edstrand, 2011)

 

¤¤¤

”Tusen hjertlig takk for det du har skrevet, det var utrolig vakkert og bra skrevet !!! Jeg er så fornøyd... kan ikke beskrive det med ord, takk... du er en engel! Mange klemmer til deg!” (Kunstner Heidi Pettersen, Norge, 2011)

 

¤¤¤

 ”Perfekt :) Det er altid en tilfredsstillelse at opleve glæden når kabalen går op og kunsten lykkes. Tusinde TAK” (Kunstner Jesper Thomas Nielsen – Jethoni, 2011)

 

¤¤¤

”Det er kanon, Kirsten-Marie. Rigtig god tekst og formulering! Det er helt perfekt og du rammer – især også med beskrivelsen om mine oliemalerier. Tak” (Kunstner Kennet Birkedahl, 2012)

 ¤¤¤

Kære Kirsten-Marie. ”Synes din udtalelse er rigtig fin. Du kommer godt omkring og rammer ret præcis mange ting. Men kommer også i dybden og ind bagved og ser og kommenterer, hvad jeg er rigtig glad for”. (Bent Jessen, Skulptør og billedhugger, 2012)

 

¤¤¤

 ”Den er intet mindre end fantastisk” (Tegner og porcelænsmaler, Lotte Kirkeby, 2012)

 

¤¤¤

 
”Du rammer plet!” (Kunstner Kenneth Agerbo Henriksen, 2012)
 
¤¤¤
 

 ”Tak for den flotte tekst. Det er rigtig godt skrevet. Det kommer jeg helt sikkert til at bruge mange gange”. (Billedkunstner Daisy Dahl, 2012)

 

¤¤¤

 ”Det er altid meget interessant at se sin kunst beskrevet af andre og jeg synes at du rammer kernen i det jeg laver. Godt set!” (Billedkunstner Annette Torrild, 2012)

¤¤¤
 
”Tusind, tusind tak for din tekst. Din elegante overgang fra Drachmann til også at skrive om mine lærreder er super. Den vil blive brugt, stol på det”. (kunstmaler Marie Drewes, 2012)
 
¤¤¤

 ”Det er rammende og lige som det er”. (Billedkunstner Anette Andersen, 2012)

 ¤¤¤

”Tusind tak for den fine tekst – det er mærkeligt at læse om sig selv på den måde..............men en rigtig god fornemmelse og jeg er fuld af beundring for at du har fået så meget indsigt i mig og mine malerier og har fået det ned på papiret i så fin en tekst. Jeg er meget tilfreds og kan sagtens genkende både mine malerier og mig selv i det du har skrevet”. Kærlig hilsen Jonna. (Billedkunstner Jonna Stenvad, 2012)

 

¤¤¤

 ”1000 tak for det. Jeg er imponeret hvor godt du beskriver min kunst, for mig er det nemlig meget med følelser, stemninger, form og farver, hvilket jeg selv syntes er svært at formulere og sætte ord på. Men det må man sige du har formået J Tak for en dejlig oplevelse!!” (Billedkunstner Mette Vester, 2012)

 

¤¤¤

 

 ”Mange tak.. Det ser fint ud, du rammer godt plet. (Billedkunstner Rebekka Kaasgaard, 2012)

 ¤¤¤ 

”Tusind tak. Meget smukt og rammende. Fantastisk arbejde! Jeg bliver helt rørt. Tak for de flotte ord.” (Billedkunstner Rikke Darling, 2012)

 

Copyright © 2007 Galleri Hedeland.