Kunstner Kirsten-Marie Hedeland

Kunst ”Kick” i virksomheden

Mal et maleri - En kreativ dag i virksomheden.  

Alle ved hvor vigtigt det er at blive styrket gennem et godt samarbejde. Det er alfa og omega at man trives og møder glad på jobbet og vender glad hjem til sin familie. Når man oplever et godt samarbejde og anerkendelse, er man villige til at yde noget ekstra og det er med til at fastholde fokus på at skabe resultater og positivt virke for virksomheden.

Jeg tilbyder at komme ud i virksomheden og afholde et kunst ”kick”, hvor medarbejdere og chefer kan forenes i en spændende og kreativ proces. Det åbnes op for samarbejde på en helt ny måde, afdelinger og faglighed imellem.

Motivationen fremmes, der animeres til nytænkning og arbejdsglæden styrkes.

Det kræver ingen kunstneriske forkundskaber. I bliver ikke bedømt for jeres kreative evner. Det hele foregår i en afslappet og sjov atmosfære. Jeg er med i hele forløbet og guider jer igennem fra start til færdigt maleri. Billedet/billederne, der bliver lavet forbliver i virksomheden til minde om en anderledes og inspirerende dag, og som en reminder om hvor vigtigt det er at samarbejde og have et godt arbejdsmiljø.

Kontakt mig for nærmere information og pris.

Jeg ser frem til at udfordre jer i et kunst ”kick”!

Kunst skaber glæde - Kunst rører noget i mennesker.

 
 

Blikfang 

 Brug en kunstner som blikfang, hvis din virksomhed f.eks. skal deltage i en messe, hvor I som virksomhed ønsker at skille jer ud fra mængden og skabe opmærksomhed på netop jeres stand og virksomhed.

Jeg kommer f.eks. 1 dag og er med fra start til slut. F.eks. 9-17. Jeg arbejder selvstændigt og har fuld kunstneriske frihed.

Ønsker I at afholde en konkurrence blandt besøgende i jeres stand, kan der aftales et min. antal billeder der fremstilles og udloddes i konkurrencen. En 3-4 billeder i str. 40x40 / 50x50 er et realistisk mål.

Kontakt mig for nærmere information og pris.

Jeg ser frem til at skabe BLIKFANG for netop din virksomhed!

Reference: Prinfo Denmark. Sammenslutning af 27 grafiske virksomheder.

   
Copyright © 2007 Galleri Hedeland.